Kontakt meg

46 96 78 28

Informasjon

Personvern

Flaggborgen vil alltid forsøke å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder og våre kunders medarbeidere. En viktig faktor i dette arbeidet er å opprettholde en høy datasikkerhet, i form av velfungerende IT-systemer og prosesser.

Våre kunder er det viktigste vi har, og derfor vil det aldri være aktuelt å dele vår kundeinformasjon med et annet selskap.

Vårt mål er at prosesser og IT-systemer er i tråd med den nye loven om personvern, EUs personvernforordning (GDPR), som er gjeldende som lov i alle EU/EØS-medlemsland pr. 25. mai 2018.

Når du kjøper hos oss som kontaktperson for en bedrift oppgir du dine personopplysninger som navn, e-postadresse og telefonnummer. En forbruker/privatkunde oppgir som regel også sin hjemmeadresse.

Først og fremst brukes denne informasjonen av Flaggborgen for at vi skal kunne gi deg en god kundeopplevelse gjennom hele bestillingen, presentasjon av vårt sortiment, levering og evt. klage- /garantisaker samt viderutvikling av vårt tilbud og servicegrad.

Når vi er i kontakt med deg dokumenterer vi hele tiden all kommunikasjon. Dialogen med deg som vår kunde gjøres via telefon, post, chat, brev og fysisk kontakt, i tillegg til våre digitale medier.

Betingelser

Alle priser må regnes som veiledende ved produksjonsklare filer eks. frakt og mva. I tillegg kommer oppstart- og trykkostnader.

Vi tar forbehold om skrivefeil og priser kan endres uten varsel.

Godkjent korrektur for produksjon er bindende og eventuelle endringer og stans i produksjonsprosessen vil bli belastet kunde.

Vareprøver fremskaffes gjerne og belastes kunde.

Skriftlige tilbud er gyldig i 14 dager og baseres på gjeldende valutakurser. Betalingsbetingelser pr. 14 dager. Forskuddsbetaling kan også kreves i enkelte situasjoner.

2 års garanti på stenger til Beach Flag Premium forutsetter bruk innenfor vindstyrke 10m/s og at produktet ikke er påført ekstern skade, bruk i tilknytning til ikke orginalt tilbehør, eller bruk utenom gjeldende anbefalinger.

Utenførs flagg anses som en forbruksvare og det er normalt etter norske værforhold å skifte disse 2 - 3 ganger pr. år.

Reklamasjoner skal dokumenteres og gjøres skriftlig. 

Flaggborgen driftes av Viken Flagg og Profil AS

Org.NO926 578 367